S-a dat startul construirii a două creșe în Pitești! Încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari!

de | 01.09.2022 19:59 | Știri, Cultură, Pitești

Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea a semnat, astăzi, 1 septembrie, contractele pentru construirea a două creșe în Pitești. De asemenea, alături de el au fost și ministrul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, și premierul Nicolae Ciucă.

PRIMAR - S-a dat startul construirii a două creșe în Pitești! Încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari!

Este vorba despre o creșă mică de 40 de locuri în Găvana II, la complex Albina și o creșă medie de 70 de locuri în Bulevardul Eroilor.

Astfel, prin semnarea celor două contracte, Cristian Gentea a subliniat că startul acestui proiect a fost chiar de 1 septembrie, înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar. Asta înseamnă încă 110 noi locuri pentru copiii preșcolari în unități de învățământ public!

Ne-am urmărit interesele, am depus proiecte, am fost consecvenți și am avut încredere în programele de finanțare! Rezultatele au început să apară: în urmă cu un an, mai exact în 26 august 2021, ne-a fost aprobată cererea de realizare a celor două creșe tip, iar astăzi avem contractele semnate!”, scrie Cristian Gentea.

De asemenea, primarul anunță că cele două creșe vor fi gata anul viitor și ne vor fi predate la cheie!

 

 

Foto descriptiv 

Transilvania Reporter

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

IGPR anunță – peste 1.000 morți în accidente rutiere în 2022!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Găvana