Sală de evenimente din Domnești, amendată cu 100.000 lei și închisă temporar!

de | 31.07.2023 17:52 | Știri, Eveniment, Județean

În perioada 28-31 iulie, reprezentanții ISU Argeș au efectuat mai multe controale la operatorii economici din două localități argeșene.

Astfel, în urma a patru controale inopinante în localitatea Domnești și municipiul Pitești, inspectorii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de 155.500 lei și două avertismente.

În cadrul acestor activităţi, specialiştii de prevenire au depistat deficiențe în ceea ce privește lipsa autorizației de securitate la incendiu, depășirea numărului de utilizatori, instalații electrice exploatate cu deficiențe, mijloace tehnice (stingătoare) neverificate, neasigurarea marcării căilor de evacuare.

Totodată, în urma controalelor, din cauza neregulilor constatate, o sală de evenimente din localitatea Domnești a fost închisă până va intra în legalitate.

Pe lângă faptul că a fost oprită temporar funcționarea acesteia, reprezentații sălii s-au ales și cu o amendă în valoare de 100.000 lei.

Totodată, pentru o sală de evenimente din localitatea Domnești, colegii noștri au dispus oprirea funcționării și utilizării pe o perioadă nedeterminată, până la intrarea în legalitate. Pentru respectivul operator economic s-a aplicat și o sancțiune contravențională principală, constând într-o amendă în cuantum de 100.000 lei, precum și sancțiunea complementară privind oprirea funcționării și utilizării spațiului, aplicându-se sigiliul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.”, transmite ISU Argeș

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Argeș-Arestat pentru agresiune sexuală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Domneşti

Ultimele articole