Sala Polivalentă se transformă 3 zile într-un spital de campanie!

de | 11.04.2024 20:00 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

  • Investigații gratuite!

În perioada 14 – 16 aprilie, Arena Pitești va deveni practic un „centru medical” uriaș de consultații în cadrul căruia specialiștii vor oferi investigații și ecografii gratuite.

Pitesti 2 - Sala Polivalentă se transformă 3 zile într-un spital de campanie!

Evenimentul „Din grijă pentru tine!” este inițiat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România și are ca obiectiv educația și prevenția.

Programările au început de pe data de 7 aprilie

Mulți români nu au timp, nu au bani și nu au curaj să afle ce îi doare. De aceea dorim să oferim servicii medicale gratuite,în spații create special în acest sens, în colaborare cu partenerii și sponsorii noștri. Evenimentul este unul de educație și prevenție. Facem o campanie de screening gratuit și amenajăm cabinete pentru efectuarea de ecografii, astfel încât să putem oferi servicii medicale atât doamnelor, cât și domnilor. (…) Datorită faptului că serviciile sunt GRATUITE, pe perioada evenimentului se va putea face DOAR O PROGRAMARE la ecografie. Dacă în sistem vor apărea mai multe programări pentru aceeași persoană la un cabinet ce oferă servicii ecografice, va fi luată în considerare doar prima.”, se anunță pe site-ul organizatorilor.

Ca servicii ce vor fi oferite în cadrul celor două zile ale evenimentului „Din grijă pentru tine!” se regăsesc următoarele:

▼ ecografii: mamară, tiroidă, pelvină, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie;

▼ screening hepatita B și C și metabolic, fibroscan și test osteoporoză;

▼ consultații cardiologie, ORL, stomatologie, dermatologie și medicină internă, recuperare neuro-psiho-motorie pediatrică;

▼ consiliere psihologică, psihiatrică și de nutriție.

Pentru toate acestea nu este nevoie de bilet de trimitere, doar de prezentarea actului de identitate. Pentru programări este oferit ca telefon de contact 0376.50 60.70.

 

Sursă foto: ediția tipărită

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primari cu nume grele au renunțat să mai candideze în 2024!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sala Polivalentă

Ultimele articole