Salariul minim va crește! Anunțul ministrului Finanțelor

de | 01.02.2023 11:53 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Salariul minim va crește! Anunțul ministrului Finanțelor

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat că salariul minim va crește, în mod sigur, de la 1 ianuarie 2024.

Acesta a adăugat că potrivit programului de guvernare propus de Marcel Ciolacu, atunci când va deveni premier, majorarea salariului se numără printre principalele măsuri.

De asemenea, printre schimbările vehiculate se află eliminarea TVA pentru alimentele de bază și impozite mai mari pentru companii.

Conform declarației lui Adrian Câciu, majorarea ar putea fi de aproape 500 de lei.

Salariul minim pe economie (n.red.) cu siguranță va crește de la 1 ianuarie 2024. Ceea ce vrem noi să găsim este parteneriatul cu mediul de afaceri astfel încât acest salariu minim să crească amplu, cel puțin cum a crescut de la 1 ianuarie 2023. Pe brut aproape 500 de lei, pe net mai mult de 300 de lei”, a transmis ministrul Finanțelor la Antena 3.

Foto Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere sociale 2023. Data la care intră pe card prima tranșă de 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: