Salinoterapia – soluția optimă pentru pregătirea imunității copiilor înainte de sezonul virozelor

de | 22.08.2022 19:45 | Știri, Județean, Lifestyle

Începe școala… și vin virozele!

Toamna, combinată cu intrarea copiilor în comunitate, înseamnă și sezonul virozelor la cei mici. Cum primul clopoțel va suna în curând, părinții ar trebui să se preocupe și de întărirea sistemului imunitar al celor mici, nu doar de pachetul de rechizite. Salinoterapia este o modalitate plăcută și lejeră pentru a fortifica sistemul respirator al copiilor.

În Pitești, în spatele Judecătoriei, își are sediul Salina Argeș. Aici, de la mic la mare, oricine poate realiza ședințe de haloterapie, într-o încăpere căptușită cu blocuri de sare aduse din salina Slănic Prahova. O ședință durează doar 45 de minute deoarece concentrația de aerosoli salini ajunge la 20 mg/m3, fiind mult mult mai mare decât cea din salinele naturale. Aerul din interiorul Salinei Argeș este bogat în aerosoli salini, ioni negativi și minerale, iar încărcătura microbiană este de 10 ori mai scăzută decât cea din afara ei.

Discount în perioada 22 august – 4 septembrie, pentru copii

În această perioadă, Salina Argeș vine cu o ofertă specială: pachetul pentru copii “ IMUNITATE ÎNAINTE DE COLECTIVITATE” cu reducere de 20% la toate abonamentele în perioada 22 august – 4 septembrie!

Salinoterapia are următoarele avantaje importante pentru copii:
● combate simptomele neplăcute cauzate de afecțiunile respiratorii
● elimină senzația de nas înfundat
● inmoaie și elimină mucusul in exces din plămâni
● ameliorează tusea
● vindecă tusea permanentă
● reduce disconfortul și durerile cauzate de sinuzite și amigdalite
● înlocuiește tratamentul medicamentos (parțial – în unele cazuri)
● ajută la relaxare
● generează un somn mult mai liniștit
● întărește sistemul imunitar, prevenind astfel îmbolnăvirile când copilul este expus la viruși și bacterii în comunitate
● crește rezistența în fața bolilor de sezon (gripă, răceală etc.)
● oferă un sprijin important amigdalelor și polipilor, sarea având proprietăți antiinflamatorii

În Salina Argeș, copiii au un spațiu dedicat lor, cu jucării și posibilitatea de a desfășura diverse activități distractive alături de alți micuți.

Salinoterapia este recomandată începând cu vârsta de 1 an, cura având o durată de 10 zile. Copilașii sub 24 luni au nevoie de avizul medicului pediatru. Efectele curei la salină pot persista până la maxim 2-3 luni după încheierea acesteia, așadar sunt recomandate câte 2 cure/an pentru toți copiii cu probleme respiratorii frecvente sau prelungite. Salina reprezintă o variantă excelentă de tratament, acceptat cu ușurință de copii. Este şi firesc dacă ne gândim că medicamentele şi injecţiile pot fi înlocuite cu joaca într-un mediu plăcut şi benefic.

Telefon detalii: 0771 287 146| FB: Salina Arges

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: