Sâmbătă – circulație restricționată pe podul de peste râul Argeș!

de | 26.05.2023 11:17 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că sâmbătă, 27 mai 2023, circulație va fi restricționată pe podul de peste râul Argeș! Primăria anunță că în zonă au loc lucrări de reparații la suprafața căilor de rulare, respectiv intervenții la rosturile de dilatare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

”Primăria Municipiului Pitești anunță că în ziua de sâmbătă, 27.05.2023, în intervalul orar 08.00 – 17:00, circulația pe podul de peste râul Argeș va fi restricționată (fără întreruperea circulației), ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, respectiv intervenții la rosturile de dilatare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

Lucrările de reparații se realizează în funcție de condițiile meteo.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență în zonă pentru evitarea incidentelor”, a transmis administrația locală din Pitești p0e pagina dee Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: News.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștiul meu curat! Campania de curățenie în orașul nostru continuă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești