anchetaonline.ro

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Tinerii din Forța Dreptei Argeș au demarat campania de strângere de semnături”

de | 26.05.2023 11:02 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Național, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, anunță că tinerii din partid au demarat de joi, 26 mai, la Curtea de Argeș campania de strângere de semnături pentru sprijinirea inițiativei legislative prin care este interzisă orice fel de publicitate la jocurile de noroc. Potrivit propunerii legislative, înregistrate în martie la Parlament, reclama la jocurile de noroc va avea parte de un regim similar cu cel al publicităţii la tutun sau alcool.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu

Inițiativa menită să prevină dependența de jocurile de noroc

”Împreună cu parlamentarii din Forţa Dreptei, susţinând propunerea organizaţiei de Tineret a partidului, am înregistrat la Parlament din luna martie proiectul prin care este interzisă orice fel de publicitate la jocurile de noroc. Potrivit propunerii legislative reclama la jocurile de noroc va avea parte de un regim similar cu cel al publicităţii la tutun sau alcool.

Tinerii din Forța Dreptei Argeș au demarat joi, 26 mai, la Curtea de Argeș, campania de strângere de semnături pentru sprijinirea acestei inițiative, menită să prevină dependența de jocurile de noroc. Am fost alături de ei în acest demers.

Inițiativa tinerilor din Forța Dreptei vine după ce s-a constatat răspândirea, cu agresivitate, a reclamelor la jocurile de noroc, în toate mediile (de la mediul online, la cel audiovizual sau cel offline- publicitate stradală, etc)”, a scris Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Totodată, deputatul Adrian Miuțescu a amintit că ”pe data de 8 martie Belgia a adoptat o lege care prevede interzicerea reclamelor la jocurile de noroc, iar o altă ţară care face paşi în aceeaşi direcţie este Marea Britanie, care le-a interzis influencerilor şi vedetelor din sport şi din showbiz să facă reclame pentru jocurile de noroc.”

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputații din Forța Dreptei, alături de cei din USR, au sesizat CCR asupra legilor educației

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Forța Dreptei