anchetaonline.ro

Aproape 400 de sancțiuni date de polițiștii argeșeni în ultimele 24 de ore!

de | 12.08.2023 14:40 | Știri, Administrație, Importante, Județean

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost desfășurate, în ultimele 24 de ore, activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

politisti arges

Un număr de 63 de filter au fost organizate.

1100 de persoane au fost legitimate, 696 de autoturisme au fost verificate și au fost efectuate 170 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.

În urma abaterilor au fost aplicate 389 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 113.000 de lei.

Un număr de 328 de amenzi au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 43 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.

politisti arges

Totodată au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, Biroului Siguranță Școlară și Poliției Orașului Curtea de Argeș, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au intensificat de asemenea, activitățile informativ-preventive, la festivalul Stonbird și în zonele cu aglomerări de persoane.

politisti arges

Aceștia au făcut recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, precum și pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri.

Polițiștii argeșeni anunță faptul că astfel de acțiuni vor continua în minivacanța aceasta, tocmai pentru ca cetățenii să petreacă timpul în siguranță.

 

Foto: IPJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DTO Rally pornește în WRC Acropolis Rally cu două echipaje

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: