Săptămâna viitoare. Universitatea Națională de Știință şi Tehnologie Politehnica București își alege rectorul

de | 04.12.2023 18:53 | Național, Administrație

Săptămâna viitoare, pe 14 decembrie, au loc alegeri. Universitatea Națională de Știință şi Tehnologie Politehnica București își alege rectorul prin votul direct şi secret al tuturor cadrelor didactice şi de cercetare titulare la data desfăşurării alegerilor din cadrul universităţii şi al reprezentanţilor studenţilor din Senatul universitar şi din Consiliile facultăţilor.

Alegerile se desfășoară în intervalul orar 09:00 – 16:00. Alegerile sunt validate dacă la acestea participă cel puțin jumătate plus unu din numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele de votare. În situația în care alegerile sunt validate, rezultatul alegerilor se stabilește cu majoritatea simplă a voturilor valabil exprimate. În situația în care alegerile nu vor fi validate, noile alegeri vor fi organizate în data de joi, 21 decembrie, în același interval orar 09:00 – 16:00.

Trei candidați s-au înscris în cursă

Prezentele alegeri au ca scop alegerea rectorului UNST Politehnica București. În total sunt 19 centre de votare, dintre care 4 la Centrul Universitar Pitești: Sala 09 – Corpul S – Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică (FSEFI); Sala 336 – Facultatea de Studii Economice și Drept (FSEDD), Facultatea de Științe ale Educației , Științe Sociale si Psihologie (FSESSP); Sala 17 – Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte; Sala 420 – Facultatea de Mecanică și Tehnologie (FMT), Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare (FECC), Centrul Regional de Cercetare – Dezvoltare pentru materiale, procese și produse inovative destinate industriei de automobile / CRC&D-Auto. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul instituției sunt înscriși în cursa pentru rector trei candidați: Mihnea Cosmin Costoiu – actualul rector, Alexandru Mihai Grumezescu și Mihai-Daniel Chiroiu.

Foto descriptiv. Sursă foto: upit.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Centrul Universitar Pitești – UNST Politehnica București deschide anul universitar la Pitești Arena

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: UNST Politehnica Bucuresti Centrul Universitar Pitesti

Ultimele articole