anchetaonline.ro

Șapte proiecte aflate în licitație: săli de sport, creșă și bazin didactic de înot

de | 14.02.2022 12:53 | Administrație

Șapte proiecte aflate în licitație: săli de sport, creșă și bazin didactic de înot

Sala de sport scolara CNI

În timp ce se lucrează la trei săli de sport din  structura unităților școlare gimnaziale „N. Iorga”, „T. Arghezi” și „Adrian Păunescu”, Compania Națională de Investiții a încărcat în SICAP alte șapte proiecte în vederea desemnării firmelor care vor realiza proiectarea și execuția lucrărilor. După cum a anunțat city-managerul Lucrețiu Tudor, se află în procedură de licitație patru săli de sport finanțate de CNI, ce se vor afla în cadrul a patru unități de învățământ din Pitești, respectiv, „N. Bălcescu”, „Tudor Mușatescu”, Școala Nr. 2 și Colegiul Naţional „Zinca Golescu”. De asemenea, acesta a mai precizat că în același stadiu se află și bazinul didactic de înot care se va amenaja în curtea Liceului nr. 4 și va fi un mare câștig pentru elevii dornici să deprindă acest sport, dând exemplul bazinului de la Mioveni.

Se mai află în procedură și Baza Sportivă de Tip II de la Liceul cu Program Sportiv Viitorul și creșa de nivel mediu de pe Bdul Eroilor din incinta Liceului Maria Teiuleanu. Toate procedurile și finanțările se derulează strict prin CNI și, mai departe, noi nu putem decât să observăm lucrările și să fim prezenți pentru a le urmări.”, a mai completat city-managerul Lucrețiu Tudor.

Citește articolele pe același subiecte: CNI | Liceul de Chimie | Lucretiu Tudor | Mioveni | Pitești | Sicap
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: