anchetaonline.ro

Sărbători pascale într-o oază de relaxare! Hai la Piscul Negru!

de | 17.04.2022 12:06 | Anunțuri

Îți dorești ca anul acesta să sărbătorești Paștele într-un cadru relaxant, departe de agitația orașului? Hotelul Piscul Negru este alegerea perfectă!

Locul unde poposesc cei care doresc să exploreze Transfăgărășanul și să se bucure de toată măreția munților Făgaraș, vă stă la dispoziție cu ocazia Paștelui.

piscul-negru (5)

Cei care aleg această destinație au ocazia de a vizita Curtea de Argeș, Cetatea Poenari (44km), Barajul Vidraru (40km) sau Cascada Capra (8km), Bâlea Lac (14km) și Bâlea Cascadă (20km).

De Paște, oaspeții sunt așteptați cu mâncare tradițională, păstrăvărie și spații exterioare de agrement.

piscul-negru (4)

De asemenea, atmosfera va fi întreținută de DJ-ul și formația Fan Music Band.

piscul negru 2 - Sărbători pascale într-o oază de relaxare! Hai la Piscul Negru!

Mai mult, reprezentanții Hotelului Piscul Negru au pregătit o surpriză pentru prima persoană care va face rezervare de 4 zile pentru sărbătorile pascale, și anume, o reducere de 10%.

Rezervări și detalii privind OFERTA DE PAȘTE pe hotelpisculnegru.ro sau la numărul de telefon 0726 722 479.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hotel Piscu Negru | Piscu Negru | Transfăgărășan