Sărbătorirea nunții de aur – premiată de municipalitatea piteșteană!

de | 14.03.2023 12:53 | Lifestyle, Județean, Național

Longevitatea în căznicie a fost premiată. Pentru 68 de cupluri piteștene, astăzi, 14 martie, este ziua în care le-a fost oferită, de către municipalitate, recunoaștere și apreciere pentru celebrarea a peste o jumătate de secol de căsătorie: 58 de diplome de fidelitate, pentru sărbătorirea a 50 de ani de căsnicie, și alte 10 pentru cuplurile care au împlinit 60 de ani de la momentul în care și-au unit destinele!

premiere cupluri - Sărbătorirea nunții de aur – premiată de municipalitatea piteșteană!

”Primarul Cristian Gentea a oferit diplome, premii în bani și flori seniorilor prezenți, felicitându-i, în numele municipalității, pentru modelul de familie pe care îl reprezintă, acest gest, instituit prin decizia Consiliului Local Pitești, fiind menit să exprime respectul și susținerea valorilor familiei, dar și conștientizarea importanței stabilității în căsătorie. Îi felicităm, și noi, pe sărbătoriții de astăzi, și le dorim multe alte bucurii, alături de copii și de nepoți! La mulți ani!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a administrației locale din Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De mâine: Meniuri noi în restaurante și scumpiri pentru clienți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole