Savannah Kids Club Pitești – Pășește într-o lume plină de jocuri, aventuri și veselie!

de | 17.04.2024 13:30 | Știri

Savannah Kids Club este cel mai „cool” loc de joacă din Pitești.

Situat în incinta Complexului Comercial John, acesta oferă o parcare generoasă, ceea ce cu siguranță îi va scăpa pe mulți de stresul de a găsi un loc unde să își lase mașina.

 

Ambianța locației este cuceritoare și indiferent de vârstă, copil sau adult, cu siguranță veți avea o experiență plăcută și memorabilă la caest loc de joacă.

Savannah Kids Club Pitești s-a gândit la copiii de toate vârstele, dar și la părinții care îi însoțesc și a creat un spațiu complex în care fiecare să se simtă confortabil și să se distreze.

Savannah Kids Club

Micuții au la dispoziție:

  • trambulină,
  • un panou de cățărare de pe care pot plonja în bureți pufoși,
  • topogane,
  • piscină cu bile
  • și un traseu provocator pe care să îl exploreze.

Savannah Kids Club

O atracție special concepută pentru copiii mai mari și adolescenții care sunt captivați de gaming este Digital Room. Aceștia au Xbox, simulator auto, dar și ochelari care îi teleportează în realitatea virtuală, celebrii Oculus Quest. Jocurile VR sunt foarte captivante, transpunându-i în diferite jocuri video, dar în același timp ținându-i în mișcare.

Savannah Kids Club

Adulții se pot relaxa la o cafea sau un cocktail, cât timp cei mici se distrează, fără să îi scape însă din ochi. Pe un ecran aceștia vor avea imagini live cu ce se întâmplă în locul de joacă, așa că aceștia nu vor mai trebui să își urmărească îndeaproape copilul.

Spațiul dedicat adulților este unul extrem de plăcut și confortabil, ideal pentru câteva ore de socializare.

Savannah Kids Club

Savannah Kids Club

Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 106, Pitești

Tel. 0733 019 361

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica DR. GUPTA by LUY ESTHETIC ART – Locul unde pot fi tratate afecțiunile ce intră în sfera chirurgiei plastice și medicinei dentare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Savannah Kids Club

Ultimele articole