Scandal în zorii zilei! Rupt de beat la 7 dimineața, a fost luat de polițiști

de | 03.04.2022 11:28 | După locație, Curtea de Argeș, Eveniment, Știri

Scandal în zorii zilei, într-un bar din Curtea de Argeș, după ce un bărbat, în vârstă de 27 de ani, beat fiind, a amenințat mai mulți clienți din respectivul local.

Polițiștii, au fost sesizați în jurul orei 07:00, că bărbatul din Curtea de Argeș tulbură ordinea și liniștea publică. Omul ar fi ajuns în barul cu pricina în jurul orei 03:00, în noaptea de 1 spre 2 aprilie, și fiind cu aburii alcoolului în cap, s-a decis să amenințe la întâmplare clienții din local. Proprietarii l-au poftit afară, având în vedere comportamentul și limbajul său, dar tânărul nu s-a conformat. Din contră, acesta ar fi devenit recalcitrant și nu ar fi plecat până la 7 dimineața, atunci când reprezentanții barului s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul polițiștilor.

Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș s-au deplasat la fața locului și l-au condus pe bărbat la sediul poliției pentru audieri.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1999, privind normele de conviețuire socială.
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 01 spre 02 aprilie a.c., în jurul orei 03:00, bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, ar fi pătruns în incinta barului și ar fi adresat amenințări cu caracter general clienților aflați în interior, iar în momentul în care a fost invitat, de către reprentanții societății, să părăsească localul, a devenit recalcitrant”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Pe lângă amendă, scandalagiul s-a ales cu dosar penal.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun”, au adăugat oamenii legii.

Amenzi de 110.000 de lei în ultimele două zile

Polițiștii argeșeni au avut un weekend plin de evenimente, în special agenții din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, care au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere și pentru conștientizarea de către șoferi a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Prin urmare, în ultimele două zile, oamenii legii din Argeș au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 110.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 16 permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată”, transmit polițiștii.

Printre cei prinși de polițiști se află un bărbat de 39 de ani, din Cepari, care conducea aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Argeșeanul a fost depistat pe DJ 703F, în localitatea de domiciliu. În urma faptei sale, bărbatul a rămas fără permis.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Și un oltean a avut ghinionul să se aleagă cu dosar penal, după ce a fost oprit de polițiștii din cadrului Biroului Rutier din Pitești pentru un control de rutină, în timp ce se afla pe B-dul Nicolae Bălcescu, din Pitești. În urma verificărilor, oamenii legii au concluzionat că mașina pe care olteanul o conducea era neînmatriculată sau neînregistrată. Mai mult, polițiștii au aflat că autoturismul era radiat din circulație din luna februarie a anului 2022.

Omul s-a ales cu dosar penal, iar verificările continuă pentru a se stabili în ce împrejurări a fost comisă fapta sa.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole