S-au pus în scaunul edilului. 10 copii de la GPP ”Luminișul Pădurii”, în vizită la Primăria Pitești!

de | 29.03.2023 11:15 | După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

Astăzi, 29 martie, preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit ”Luminișul Pădurii” au vizitat sediul primăriei, în cadrul Programului Național ”Școala altfel”, însoțiți de educatoarele Popescu Adelina și Enache Andreea. Astfel de activități sunt importante pentru dezvoltarea copiilor, deoarece le oferă oportunitatea de a cunoaște lumea din jurul lor și de a învăța despre diferite profesii și instituții publice.

”Vizita la primărie a fost o experiență educativă fascinantă pentru micuți, aceștia au intrat în biroul edilului Cristian Gentea și s-au arătat interesați de activitatea acestuia. În sala de ședințe, copiii s-au simțit ca niște adevărați consilieri, având ocazia să se așeze pe locurile acestora și să vorbească la microfon. Astfel de inițiative merită să fie promovate și susținute de comunitate și de autorități, deoarece contribuie la formarea unei generații de copii responsabili și interesați de viața publică și civică. Felicitări cadrelor didactice pentru implicarea lor în aceste activități educative și pentru deschiderea lor către învățarea continuă!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a administrației locale.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

De cealaltă parte, primarul Cristian Gentea s-a arătat încântat de vizita micuților, ba chiar a ținut să le mulțumească pentru sugestii.
”Dimineața de 29 martie a adus bucuria și zâmbetul, din nou, în Primăria Pitești! O ”delegație” de 10 preșcolari isteți și curioși, de la Grădinița ”Luminișul Pădurii” din Pitești, ne-au vizitat, interesați să vadă clădirea administrativă și să afle cât mai multe lucruri despre ce face un primar! Le mulțumesc pentru vizită, întrebări și sugestii!”, a scris edilul Cristian Gentea pe pagin ade Facebook.

Sursă  foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sindicaliștii din educație protestează în fața Guvernului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole