Schimbare la Bolt! Ce privilegiu vor avea șoferițele

de | 13.09.2022 12:34 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

O schimbare va fi făcută la Bolt, după ce compania a anunțat că testează opțiunea „Women for Women”. Aceasta prevede ca șoferițele să poată avea posibilitatea de a accepta curse cerute doar de femei.

Momentan, opțiunea este testată de către conducătoarele auto din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați, urmând ca în viitor să poată fi accesată și de către șoferițele din celalalte orașe în care compania activează.

Potrivit reprezentanților Bolt, opțiunea poate fi găsită în aplicație, iar șoferițele care optează pentru ea vor fi conectate doar cu pasagere. De asemenea, clientele pot folosi serviciul pentru a opta pentru mașini conduse doar de șoferițe.

Siguranţa şi confortul reprezintă priorităţile noastre, atât pentru șoferii parteneri, cât și pentru pasageri, indiferent de gen, de aceea iniţiativa Women for Women îşi propune să creeze o linie de comunicare directă între şoferii şi pasagerii de gen feminin, în cazul în care femeile preferă să călătorească astfel.

Estimările noastre arată că mai puţin de 5% din totalul şoferilor activi pe platforma Bolt sunt femei. Drept urmare, Women for Women încurajează femeile să devină şoferi, să aleagă un loc de muncă cu program flexibil, care le permite să-şi organizeze munca în paralel cu alte activităţi desfăşurate zilnic”, declară Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager.

Compania precizează că prețul curselor este același cu cel standard. De asemenea, șoferițele care anulează o cursă în cazul în care se dovedește că persoana care a solicitat cursa nu este femeie, nu vor fi penalizate.

Foto Bolt Blog

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Beată la 7 dimineața, o șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: