Schimbare la CAZIERE! Ce transmite IPJ Argeș

de | 26.05.2022 10:35 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș transmite că începând cu data de 30 mai, certificatele de cazier judiciar și certificate de integritate comportamentală, vor putea fi eliberate și la Poliția Orașului Mioveni.

Persoanele care doresc să solicite certificateke respective sunt așteptați la ghișeul de lucru cu publicul.

Programul de lucru:

  • Luni, Marți, Joi și Vineri – în intervalul orar: 08.30 – 11.00
  • Miercuri – în intervalul orar: 15.00-17.30

Amintim că obținerea certificatului de cazier judiciar/certificatului de integritate comportamentală se poate face personal sau prin împuternicit (cu procură notarială sau împuternicire avocațială).

Mai multe informații de interes despre obținerea certificatului de cazier judiciar/certificatului de integritate comportamentală, puteți obține accesând link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/cazier-judiciar-persoane-fizice-certificate-de-integritate”, transmit polițiștii argeșeni.

Sursa foto: Playtech

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mesaje virusate pe telefon! NU accesați acest link

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Inspectoratul de Poliție Județean Argeș | IPJ Argeș

Ultimele articole