Scriitoarea eseului „Cum să-ți omori soțul” a fost condamnată pe viață, după ce și-a ucis bărbatul!

de | 14.06.2022 11:19 | Știri, Eveniment, Național

Nancy Crampton Brophy, autoarea eseului intitulat „Cum să-ți omori soțul”, a fost condamnată la închisoare pe viață pentru uciderea soțului ei, relatează BBC.

Crampton Brophy, în vârstă de 71 de ani, a fost găsită vinovată, luna trecută, pentru moartea soțului ei. Femeia și-a împușcat soțul în urmă cu patru ani, pentru a-i încasa polița de asigurare de viață. Aceasta fiind în valoare de 1,5 milioane de dolari. Cei doi aveau o căsătorie mai lungă de 26 de ani.

Bărbatul femeii era un bucătar în vârstă de 63 de ani, acesta a fost ucis în anul 2018, pe 2 iunie, în timp ce se afla la muncă, la Institutul Culinar Oregon din sud-vestul orașului Portland.

Femeia poseda același model de armă, ca cel folosit pentru uciderea soțului ei. De asemenea, probele și relatările din instanță au arătat imaginile de pe camerele de supraveghere în timp ce conducea către și dinspre locul său de muncă.

Poliția nu a găsit însă arma cu care a fost ucis Brophy. Se crede că femeia ar fi înlocuit țeava pistolului folosit drept armă a crimei, apoi l-a aruncat. Avocații femeii susțin însă că bărbatul a fost victima unui jaf.

Autoarea a devenit cunoscută în 2011, când a publicat un eseu intitulat „Cum să îți omori soțul”, însă acesta a fost șters între timp.

Ca scriitoare de romane de suspans, petrec foarte mult timp gândindu-mă la crime, deci mă gândesc și la procedurile urmate de poliție în aceste cazuri”, își începea autoarea articolul. „Divorțurile sunt scumpe. Ești sigură că vrei să îți împarți avuția la partaj?”, spunea scriitoarea în articolul publicat pe un blog.

Lucrul pe care îl știu despre crimă este că fiecare dintre noi poate ajunge acolo când este împins suficient de departe”, a mai scris ea în eseul care a fost șters între timp.

Eseul nu a fost luat în considerare drept probă la proces, deoarece a fost scris cu 7 ani înainte de întâmplarea nefericitului eveniment. De asemenea, acesta nu a fost singurul roman criminal scris de către autoare, ele fiind teme obișnuite pentru scriitorii de romane polițiste.

Sursa Foto Digi24

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Absolvenții clasei a VIII-a susțin astăzi proba scrisă la Limba și literatura română!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole