Ce scriitori sunt invitați? România participă la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt

de | 18.10.2023 14:38 | Național, Lifestyle

România participă și în acest la Târgul internațional de Carte de la Frankfurt, cu un stand organizat de Ministerul Culturii, în spațiul căruia vor avea loc întâlniri între editori, agenți literari, dar și lecturi publice, evenimente cu autori români, prezentări de carte, dezbateri.

Potrivit informării Ministerului Culturii, standul național se va situa în Hala 4.1, poziția D 79. Evenimentul are loc în perioada 18 – 22 octombrie 2023. Invitații Ministerului Culturii la ediția din acest an a Târgului de Carte de la Frankfurt sunt scriitorii Gabriela Adameșteanu, Cătălin Pavel, Cătălin Partenie și Helmuth Seiler. Aceștia vor participa la evenimente alături de invitații editorului Traian Pop Traian, cel care de peste trei decenii face cunoscute operele autorilor români și est-europeni în Germania. Evenimentele vor fi traduse de Jan Cornelius și moderate de scriitoarea română Dana Grigorcea, în limbă germană. Ca în fiecare an, autori și edituri din Republica Moldova sunt expuse la stand alături de cele românești. Totodată, la standul României va fi organizată o întâlnire între redactori, manageri de drepturi și agenți literari din Armenia, Georgia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia, Ucraina.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook MIPE.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Serviciului Public Județean de Pază și Ordine Argeș – angajează contabil

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Culturii