Se oprește apa potabilă în comuna Cocu în zilele de 14 și 16 februarie

de | 13.02.2024 15:41 | Județean, Administrație, Lifestyle

  • Anunț de interes pentru locuitorii comunei Cocu!

Reprezentanții societății Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că se vor executa lucrări de spălare şi igienizare a rezervoarelor de înmagazinare a apei aferente staţiilor de pompare Bărbăteşti şi Făcăleţeşti din comuna Cocu, în zilele de 14 şi 16 februarie 2024, între orele 8:00 – 16:00, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Afectaţi de această oprire vor fi utilizatorii din comuna Cocu, după cum urmează:

  • în data de 14.02.2024, utilizatorii din satul Bărbăteşti
  • în data de 16.02.2024, utilizatorii din satul Făcăleţeşti.

Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

apa canal

Consumatorilor li se recomandă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți contacta Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, transmit reprezentanții societății.

 

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare MAE privind pericolul de îmbolnăvire cu „malaria de import”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: comuna Cocu

Ultimele articole