anchetaonline.ro

Atenție! Se oprește apa potabilă în zona centrală a Piteștiului!

de | 06.09.2023 10:30 | Pitești, Administrație, Importante, Lifestyle

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi, 7 septembrie, între orele 9:00 – 20:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe străzile: B-dul Republicii, B-dul I.C. Brătianu, str. Eroilor – parţial, cartier Popa Şapcă – între str. Sf. Vineri şi str. Râurilor, zona Centru.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de înlocuire tronson conductă din zonă şi înlocuire vană.

Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Totodată Apă Canal 2000 recomandă consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți afla sunând la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

McDonald’s face angajări pentru noul restaurant din Pitești. Ce salarii oferă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000