Joi, 9 noiembrie – se oprește apa în zona Târgu din Vale din Pitești

de | 08.11.2023 10:55 | Pitești, Administrație

Reprezentanții societății Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că va fi sistată furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, zona Târgu din Vale, joi 9 noiembrie, între orele 09:00 – 16:00.

apa canal Pitești gis

Vor fi afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi:

  • Târgu din Vale,
  • Banu Mărăcine,
  • Constantin Hamangiu,
  • Constantin Mille,
  • Gheorghe Şincai,
  • Costache Negri,
  • Râurilor.

Această oprire a furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de reparaţii vană DN 250 din căminul situat la intersecţia străzilor Târgu din Vale cu Banu Mărăcine.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă”, au transmis reprezentanții societății.

Aceștia recomandă consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Call center apa canal

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, se pot face la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Actele de stare civilă vor fi în curând disponibile online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000

Ultimele articole