Se prelungește cu o lună evaluarea spațiilor închiriate în stațiile de autobuz din Pitești

de | 06.05.2022 19:00 | Pitești, Administrație, Județean

Consiliul Local Pitești a amânat cu o lună analiza spațiilor închiriate de Primăria Pitești privaților care dețin mici buticuri în stațiile de transport public. Evaluatorul care se ocupă cu analiza acestor spații, în contextul în care vor fi și modernizate în viitorul, sperăm noi, apropiat, se mișcă precum un melc, adică analizează o ofertă la trei săptămâni, potrivit primarului Cristian Gentea.

O să-l presăm puțin, avem un contract și clauze în caz de întârziere. Merge mai încet ca să nu existe contestări și corecții după ce propunerea va fi supusă votului în Consiliul Local.”, a declarat Raluca Marin, șeful Serviciului Fonduri Europene din cadrul Primăriei Pitești.

În acest moment, cei care dețin spații în stațiile de autobuz plătesc o chirie între 4 și 6 euro/mp/lună.

 

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Răpitorii Petruței Mustață au fost reținuți astăzi! Cazul ALERTĂ COPIL RĂPIT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole