anchetaonline.ro

Atenție, piteșteni! Nu duceți deșeurile provenite din construcții și demolări la platformele de colectare

de | 06.05.2022 19:42 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești amintește cetățenilor că locul deșeurilor provenite din construcții și demolări nu este la platformele de colectare.

Anunțul este făcut în contextul în care, în ultima perioadă, au fost depozitate, în mod necontrolat, astfel de deșeuri. Administrația locală transmite că ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor menajere, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

Cei care au deșeuri provenite din construcții și demolări, sunt rugați să solicite ajutorul angajaților Salubritate 2000 S.A., care colectează și transportă deșeurile provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora. Acest seriviciu este taxat în funcție de volumul ridicat.

Solicitările pot fi făcute operatorului la următoarele contacte: dispecerat:0248/636 535, fax: 0248/ 215 308, e-mail: salubritate@gmail.com sau direct la sediul din strada Târgul din Vale, numărul 25. Tariful pentru colectarea și transportul acestor deșeuri este de 118,58 lei/mc – exclusiv TVA.
De asemenea, aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.
Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Se prelungește cu o lună evaluarea spațiilor închiriate în stațiile de autobuz din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Pitești