anchetaonline.ro

Ședința comună a Comisiilor juridice ale Senatului României și Parlamentului Republicii Moldova, la Pitești

de | 19.01.2023 10:59 | Știri, Administrație, După subiect, Județean, Național, Pitești, Politic

Comisiile juridice ale Senatul României și Parlamentul Republicii Moldova, vor avea, în perioada 19 – 22 ianuarie, la Pitești, o ședință comună, după întrevederile de la Chișinău și la Iași.

Programul prevede întâlniri cu membrii Comisiei juridice, numiri și imunități, conduse de dna. Olesea Stamate,  precum și o ședință la care sunt invitați profesioniști din mediul juridic, potrivit comunicatului de presă transmis. Comisiile juridice se vor reuni în sala Hotelului Ramada din Pitești. Programul de vineri, 20 ianuarie, este:

  • 11:00- 13.00 – Ședința comuna a Comisiilor juridice ale Senatului României și Parlamentului Republicii Moldova – Sala Diamond, Hotel Ramada, Pitești;
  • 14.00 – 16:30 – Ședința Plenară a Comisiilor juridice;
  • 16:45 – Declarații de presă.

”Reuniunea comisiilor care va avea loc la Pitești, județul Argeș, se înscrie în demersul de colaborare instituțională între România și Republica Moldova, a parlamentarilor români de pe ambele maluri ale Prutului, consacrând voința de a apropia cele două foruri legislative din perspectiva dublă a afirmării rădăcinilor identitare comune și a sprijinului acordat de România integrării în Uniunea Europeană a Republicii Moldova”, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: stiri.tvr.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ,,Momentul 2023 nu trebuie ratat!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Senatul României