JOI. O nouă ședință de Consiliu Local, la Mioveni

de | 18.10.2023 13:35 | Mioveni, Administrație

Primăria Mioveni anunță o nouă şedinţa publică ordinară a Consiliului Local. Aceasta va avea loc mâine, Joi, 19 octombrie, de la ora 17.00.
Un număr de 25 de puncte sunt prevăzute în cadrul ședinței de joi, când se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care și următoarele:
  • aprobarea acordării distincției ‹‹ Diploma de aur›› și a premiului în sumă netă de 500 lei celor 19 cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în anul 2023;
  • aprobarea”Metodologiei de acordare a granturilor pentru premierea unităților de învățământ preuniversitar de stat din orașul Mioveni, cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare, obținute de elevii cu media peste 9,75 la examenul de Evaluare Națională și examenul de Bacalaureat”;
  • aprobarea transmiterii în administrarea Spitalului Orășenesc Mioveni a bunurilor rezultate în urma recepționării obiectivului de investiții”Extindere sistem de digitalizare Spital Orășenesc Mioveni;
  • aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale în zone publice din orașul Mioveni etc.
De precizat faptul că ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi va fi publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro , potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.
Menționăm faptul că ședința deliberativului local va fi transmisă live pe pagina oficială de Facebook a instituției”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Mioveni pe pagina de socializare. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: