Ședință ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi

de | 29.06.2022 08:30 | Administrație, Județean, Pitești, Știri

 

Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele:

 

1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind alegerea președintelui de ședință.

2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei „Piteşteni Centenari”.

3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu elaborat pentru ”Construire imobil de servicii medicale și locuințe colective cu regim de înălțime P+4E, parțial P+2E, parțial P” pe terenul situat în municipiul Pitești,
strada Trivale nr.8.

4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia pentru introducere în intravilan și reglementare urbanistică în vederea realizării investiției ”Construire hală
depozitare” pe terenurile situate în extravilanul municipiului Pitești, DN 65B, jud. Argeș

5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia pentru introducere în intravilan și reglementare urbanistică în vederea realizării investiției ”Construire showroom
prezentare și comercializare plante ornamentale și produse fitosanitare și împrejmuire” pe terenul situat în extravilanul municipiului Pitești, DN 67B, (Calea Drăgășani)

6. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr. 434/13.12.2018 privind aprobarea organigramei şi a statului de funcții ale Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea H.C.L. nr. 40/10.02.2021 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Administrației Domeniului Public Pitești.

8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea valorii de inventar a bunului de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții <<Instalație termică interioară și racordare la
sistemul centralizat de distribuție energie termică, Corp B, Școala Gimnazială “Ion Minulescu” >>.

9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea valorii de inventar a bunului de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții <<Reabilitare interioară și antifonare sală de sport
Școala Gimnazială “Negru Vodă ” >>

10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind actualizarea inventarului bunurilor de domeniu public al Municipiului Pitești ca urmare a finalizării lucrărilor aferente obiectivului de investiții <<Reabilitare canal deschis situat în dreptul străzilor
Dimitrie Boteanu și Bucovina (etapa a-III-a) >>

11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului general actualizat aferent obiectivului de investiții “Reabilitare canal deschis strada G-ral Dimitrie Boteanu etapa a-I-a.”

12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației tehnicoeconomice aferentă obiectivului de investiții “Reabilitare scări publice Școala Gimnazială Ion Pillat (2 tronsoane). ”

13. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții aferente obiectivului de investiții ”Racord termic Transformare Cămin C3 – Liceul Tehnologic Dimitrie Dima, în clădire de locuințe
sociale.”

14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea raportului de evaluare privind stabilirea unui drept de superficie, pentru un teren situat în strada Costache Negri, pct. Bowling, înscris în cartea funciară nr.104322.

15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022 al Societății Publitrans 2000 S.A.

16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea H.C.L nr.196/27.05.2021.

17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea propunerilor de soluționare a cererilor pentru atestare în vederea administrării de condominii.

18. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea HCL nr. 87/25.03.2022 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.

19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.

20. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate-nunta de diamant.

21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea cotei de 25/64 din imobilul situat în str. Armand Călinescu nr.3, Pitești, jud. Argeș, în suprafață de 209 mp teren și 94 mp casă, monument istoric cod AG-II-m-B-13396, denumit Casa Racoviceanu. 22. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea Scrisorii de așteptări privind Administrarea și Conducerea Societății Salpitflor Green S.A. pentru mandatul 2022-2026.

23. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Planului de analiză și acoperire a riscurilor în municipiul Pitești.

24. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Primăriei Municipiului Piteşti, pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

25. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Direcției pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești, pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

26. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar pentru personalul din cadrul Administrației Domeniului Public Pitești, care desfășoară activitatea în condiţii vătămătoare.

27. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prorogarea unui termen prevăzut în H.C.L. nr.193/20.06.2019.

28. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr. 149/22.04.2021 privind aprobarea Contractului-cadru de închiriere pentru spațiile cu destinația de locuințe din proprietatea statului sau ale municipiului Pitești și încheierea unor contracte de închiriere a căror durată a fost reglementată de O.U.G. nr. 43/2014.

29. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea imobilului situat în b-dul I.C.Brătianu nr.51, mun.Pitești, jud. Argeș, monument istoric, cod AG-II-m-B-20973, denumit Casa Bobancu, identificat cu numerele cadastrale 99031-C1-U2, 99599, 99600, 99714.

30. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

31. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Filarmonicii Pitești pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

32. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Fotbal Club Argeș pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

33. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Poliției Locale a Municipiului Pitești pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

34. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind acordarea concediului de odihnă suplimentar personalului din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești pentru desfășurarea activității în condiţii vătămătoare.

35. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind avizarea Studiului de oportunitate privind delegarea serviciului public de transport local de călători pe aria unităților administrativ teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de călători pe raza UAT-urilor membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești și acordarea de mandate speciale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

36. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea H.C.L. nr.14/27.01.2022 privind Rețeaua școlară a unităților de învățământ preuniversitar, de stat și particular, din municipiul Pitești, pentru anul școlar 2022-2023.

37. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind reglementarea regimului juridic al unui imobil situat în Pitești, str. Griviței nr.1, bl.3-5, sc.B, ap.18.

38. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea imobilului situat în b-dul I.C.Brătianu nr.51, mun.Pitești, jud. Argeș, monument istoric, cod AG-II-m-B-20973, denumit Casa Bobancu, identificat cu numerele cadastrale 91008, 99031.

39. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru îndreptarea unei erori materiale la H.C.L. nr. 190/26.05.2022 privind numărul burselor acordate elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Pitești, în anul 2022.

40. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea închirierii, prin licitație publică, a unor suprafețe de teren, aparținând domeniului public al municipiului Pitești, în vederea amplasării de construcții provizorii pentru desfășurarea de
activități de comerț stradal.

41. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea H.C.L nr. 74/10.02.2022 privind aprobarea Regulamentului privind condițiile de amplasare a construcțiilor cu caracter provizoriu pentru desfășurarea activităților de comerț stradal în Municipiul Pitești.

42. Raport privind preluarea unei rețele de apă și canalizare executate de terț pe domeniul public al Municipiului Pitești, situate pe strada Azurului.

43. Raport privind preluarea la domeniul privat al Municipiului Pitești a unei suprafețe de teren situat în Municipiul Pitești, str.Spiru Haret, F.N.

44. Diverse.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Pitești | Pitești | Primăria Pitești | Publitrans | Salpitflor Green | Trivale

Ultimele articole