Şedinţă extraordinară de Consiliu Local AZI la Mioveni

de | 08.04.2024 09:15 | Mioveni, Administrație

Astăzi, 8 aprilie prin intermediul unei platforme online de videoconferință, Consiliul Local Mioveni se întrunește în ședință extraordinară.
Ședința se va ține de la ora 10:00 iar pe ordinea de zi se află două puncte:
1.Proiect de hotărâre iniţiat de Viceprimarul oraşului Mioveni privind aprobarea documentației tehnico-economice pentru investiția „Reabilitare, Modernizare și Eficientizare Energetică Bazin de Înot Didactic, situat în orașul Mioveni, Bulevardul Dacia, nr. 49”.
2.Proiect de hotărâre iniţiat de Viceprimarul oraşului Mioveni privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Reabilitare, Modernizare și Eficientizare Energetică Bazin de Înot Didactic, situat în orașul Mioveni, Bulevardul Dacia nr. 49.”
De precizat că ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.
Foto: Facebook Primaria Orasului Mioveni
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Dacia | Consiliul Local Mioveni | Dacia | Ministerul Dezvoltării | Mioveni

Ultimele articole