Sediul ANCOM din București, spart de hoți. Au fost furate mai multe bunuri

de | 06.11.2023 11:17 | Eveniment, Național

Sediul Autorității Naționale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații (ANCOM)  a fost spart, în această dimineață. Imobilul este situat în Sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit antena3.ro, au fost furate mai multe bunuri.

Polițiștii au fost sesizați de eveniment printr-un apel la 112. În urma apelului, la fața locului s-au deplasat oamenii legii care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Unul dintre hoți ar fi fost prins de jandarmi, având asupra sa mai multe telefoane mobile.

În această dimineață, în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Totodată, jandarmii ce asigurau paza în zonă, au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.”, transmite Poliția Capitalei

Paza clădirii este asigurată de jandarmi, dar și de firmă privată, întrucât în aceeași clădire își are sediul și o societate comercială. Paznicul a fost testat de polițiști și ar fi rezultat că a consumat alcool.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că în sediul clădirii își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.”, adaugă Poliția Capitalei

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

sursă foto replicaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 220.000 de persoane au trecut frontiera României, în ultimele 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANCOM