Șeful NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns în România!

de | 28.11.2022 16:49 | După locație, După subiect, Importante, Național, Politic, Știri

Șeful NATO, Jens Stoltenberg, a ajuns în România, la Palatul Cotroceni, luni, în cadrul unei întâlniri cu președintele României, Klaus Iohannis.

Alături de Stoltenberg se află și secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană. Înainte de întâlnirea cu președintele țării, șeful NATO a fost întâmpinat la Palatul Victoria de către premierul Nicolae Ciucă și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr.

Jens Stoltenberg va participa la reuniunea miniștrilor de externe din țările membre NATO, eveniment care va începe marți dimineață. În cadrul reuniunii, vor fi luate decizii importante, urmând să fie discutată situația războiului care se poartă în Ucraina.

Stoltenberg va sta în România de astăzi până miercuri.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lotul 1 al autostrăzii Sibiu – Pitești va fi gata pe 15 decembrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jens Stoltenberg | Klaus Iohannis | NATO | Sibiu | Ucraina