SEMINARII WEB – Un nou serviciu electronic al ANAF

de | 10.05.2022 19:57 | Știri, Național

 

  • ANAF vine cu informații noi!

SEMINARII WEB este noul serviciu electronic dezvoltat de Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Acesta va fi pus la dispoziția contribuabililor începând cu luna aceasta.

 

Prin intermediul acestui serviciu unitățile fiscale vor susține sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes.

În luna mai temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – formular 212, se precizează într-un comunicat transmis de serviciul comunicare, relații publice și mass – media al ANAF.

 

Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală reamintesc faptul că, pentru completarea şi depunerea declarației unice, toți contribuabilii pot obține informații și în alte moduri, cum ar fi:

  • puteți apela Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call – center, la numărul de telefon 031.403.91.60;
  • puteți trimite e-mail, accesând Formularul de contact disponibil pe portalul https://www.anaf.ro/asistpublic/ şi în serviciul Spațiul Privat Virtual
  • urmăriți canalul de Youtbe al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declarației unice.

 

Lista seminariilor publicată publicată pe site-ul ANAF

De menționat că lista acestor seminari ce se vor susține lunar și de asemenea link-ul pentru înscrierea participanților vor fi publicate pe site-ul ANAF la secțiunea Asistență contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANAF