Senatorul Dănuț Bica a participat sâmbătă, la mai multe evenimente din Argeș

de | 21.08.2023 11:09 | Județean, Politic

Ziua de sâmbătă, 19 august, a fost o zi plină pentru senatorul Dănuț Bica care, împreună cu Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, și cu alți colegi din cadrul Biroului Politic Județean, au participat la întâlniri, evenimente și discuții cu oamenii din mai multe localități ale județului Argeș.
Bica pnl arges
Prima întâlnire a zilei a fost cu membrii Organizației PNL din comuna Lunca Corbului.
Continuând astfel șirul acțiunilor prin care se asigură consolidarea comunicării dintre conducerea partidului și membrii la nivel local și coordonarea eforturilor pentru ca interesele comunităților să fie cât mai bine reprezentate”, a precizat Dănuț Bica pe pagina de Facebook. 
A urmat apoi vizita în satul Piatra din comuna Ciofrângeni, participând la ,,Sărbătoarea Pietrenilor”, o petrecere câmpenească organizată impecabil de către doamna Elena Sîiulescu, președinta PNL din localitate.
Bica pnl arges
Următoarele întâlniri ale zilei de sâmbătă, au avut loc în comuna Poienarii de Argeș, care a avut parte de o dezvoltare admirabilă sub conducerea primarului Dragoș Boncea.
Reprezentanții PNL Argeș au discutat cu aleși și antreprenori locali și au vizitat mai multe investiții private, printre care o fermă producătoare de afine, o firmă specializată în fabricarea paleților și o stație de betoane care va intra în curând în funcțiune, mai informează senatorul.
Seara, am participat la evenimentele dedicate ,,Zilei Comunei Ciomăgești”, petrecând momente deosebite împreună cu locuitorii aceastei frumoase localități argeșeane.
Felicitări primarului Dumitru Diaconu, colegul nostru liberal, pentru modul în care a organizat această sărbătoare!”, a mai adăugat Dănuț Bica în mediul online. 
Foto: Facebook Bica Danut 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole