Senatorul Dănuț Bica: „Viitorul Europei se decide la București, pe 6-7 martie”

de | 05.03.2024 12:32 | Național, Politic

„Viitorul Europei se decide la București, pe 6-7 martie”, anunță senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare.

Acesta precizează faptul că cea mai mare familie politică europeană se va afla în capitala României zilele următoare. Este vorba despre 13 șefi de state și guverne, 177 europarlamentari, peste 1500 de delegați din 44 de țări.

 Danut Bica PNL
Aceștia vor participa la congresul PPE, unde se vor lua decizii cheie pentru viitorul continentului nostru.
Faptul că acest congres are loc la București, găzduit de PNL, arată recunoașterea de care se bucură Partidul Național Liberal în Europa și rolul României în Uniunea Europeană.
Tot la congresul PPE, se va decide candidatul pentru președinția Comisiei Europene”, menționează senatorul Dănuț Bica pe pagina de Facebook.
Totodată președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis următorul mesaj:
București devine epicentrul politic ale Europei! #CongresulPPE îi va aduce la noi pe liderii celor mai mari partide de pe continent, pentru a discuta strategia și obiectivele Partidului Popular European pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. PNL este organizatorul acestui mare eveniment politic al anului, la care vor participa importanți șefi de state și de guverne din Uniunea Europeană.”,
Foto: Facebook Danut Bica
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica