Sensul giratoriu de pe Calea Câmpulung s-ar putea să rămână doar la faza de proiect! Necesită un spațiu enorm!

de | 23.01.2023 13:28 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Anul trecut, în februarie, după un șir de accidente pe Calea Câmpulung, viceprimarul municipiului Pitești, Gelu Tofan, și colegii liberali din Consiliul Local au propus realizarea unui sens giratoriu în zona Uzinei de Apă. Anul acesta se va realiza studiul de fezabilitate pentru acest obiectiv, însă primarul Cristian Gentea, care la rândul său a susținut proiectul, se declară destul de sceptic că ideea se poate transforma în realitate.

Va fi foarte greu. Sensul giratoriu trebuie să aibă o rază de 26 m. Va trebui să facem studiu de fezabilitate, însă este foarte posibil să facem studiul, dar să nu facem sensul! Doar specialiștii sunt în măsură să ne spună cu adevărat!”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Vicele Tofan, când a venit cu propunerea de amenajare a unui sens giratoriu, a spus că se poate crea spațiu prin demolarea vechii Uzine de Apă, aflată oricum în stare de degradare, dar și prin achiziția unei porțiuni din terenul de peste drum. În acest mod s-ar câștiga spațiul necesar pentru un sens giratoriu atât de mare, cu o rază de 26 m.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: