Sergiu-Constantin Urzică, finalist la tenis de câmp în proba de dublu a turneului internațional Argeș Cup!

de | 27.07.2022 15:48 | Știri, Eveniment, Județean

S-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a competiției Argeș Cup Dr. Oetker, în perioada 8-17 Iulie 2022, la baza sportivă Tenis Club Curtea de Argeș. La acest turneu internațional au participat aproximativ 80 de jucători de 16 ani, la juniorii, băieți și fete, simplu și dublu. Aceștia fac parte din calendarul Tennis Europe.

În proba de dublu masculin, perechea Gabriel Ghețu (CS Dinamo București) și Eduard Coreisa (CS Şcolar 6 București) a câștigat în defavoarea echipei Sergiu-Constantin Urzică (CSM Moinești) și David Popa ( AS Club Sportiv Elite Pantelimon) cu scorul 6-4, 6-3.

Însă, în proba de simplu, Sergiu-Constantin Urzică a jucat până în faza sferturilor de finală. Conform rezultatelor finale, Sergiu se află pe locul 30 în clasamentul Tennis Europe, al categoriei de vârstă U 14.

În tribune a participat, de asemenea, și domnul Ion Țiriac.

 

Sursa Foto Desteptarea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primarul piroman de la Beleţi-Negreşti – mutat din puşcărie în arest la domiciliu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole