Sfârșit tragic pentru un bărbat de 50 de ani. A murit în timp ce fugea de polițiști

de | 10.04.2024 18:54 | Național, Eveniment

Un accident tragic s-a produs în municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman.  Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața în timp ce încerca să scape de polițiști.

Evenimentul trist a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei  02:20.

Potrivit news.ro, bărbatul a refuzat să oprească maşina la semnalele poliţiştilor și a urmat o cursă cu poliția pe urme. În încercarea de a scăpa de oamenii legii, într-o intersecție, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului și s-a înfipt cu mașina într-un stâlp de beton.

În ziua de 10 aprilie a.c., în jurul orei 02:20, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Dunării, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, echipajul procedând la urmărire autovehiculului, autospeciala de poliţie având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune”, a transmis, miercuri, IPJ Teleorman.

A murit în timp ce fugea de poliție

Din păcate, impactul a fost foarte puternic iar șoferul de 50 de ani, din Roșiorii de Vede, a murit.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Roşiori de Vede. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, adaugă IPJ Teleorman.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Percheziţii în Argeș, Dâmbovița și Bucureşti la persoane suspectate de camătă și trafic de persoane

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Teleorman

Ultimele articole