Florea Ene, candidatul PSD pentru un nou mandat de primar la Moșoaia

de | 10.04.2024 19:09 | Rural, Politic

Florea Ene a fost desemnat astăzi candidat al PSD la funcția de primar al comunei Moșoaia. Potrivit informării publicate de PSD Argeș, Florea Ene se bucură de apreciere în rândul cetățenilor din localitate, fiind pentru mai multe mandate primar al comunei. Are o bogată experiență administrativă, iar în perioada în care a fost primar au fost implementate cele mai importante proiecte de modernizare și dezvoltare a localității, mai arată cei de la PSD Argeș.

Lucrările Adunării Generale au fost conduse de către Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș. Au fost prezenți la Moșoaia deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, primarul comunei Albota, Dumitru Ion, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu și Bogdan Bălan, președintele PSD Moșoaia Simona Bușcă și consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Andreea Călinescu Oner.

”Îl cunosc pe Florea Ene foarte bine și știu cât de multe a făcut pentru comuna Moșoaia în calitate de primar. Este omul potrivit pentru a repune localitatea pe drumul firesc al dezvoltării. Va avea în continuare toată susținerea mea și a Consiliului Județean, dar și a echipei de parlamentari ai PSD Argeș. Sunt convins că oamenii din Moșoaia vor face alegerea corectă în acest an, iar aceasta este una singură: Florea Ene!”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării publicate de PSD Argeș.

”Știu exact care sunt problemele cetățenilor și știu ce am de făcut”

”Permanent am menținut legătura cu consătenii mei. Știu exact de ce are nevoie comuna, știu exact care sunt problemele cetățenilor și știu ce am de făcut. Împreună cu echipa mea am proiecte și inițiative menite să sprijine și să dezvolte educația, sănătatea, infrastructura și mediul de afaceri local. Ne bazăm în realizarea acestor obiective importante pe sprijinul domnului președinte Ion Mînzînă, al Consiliului Județean, dar și al echipei de parlamentari ai PSD Argeș!”, a declarat Florea Ene, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă: În această lună finalizăm modernizarea DJ703 H la Cepari!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florea Ene | Moşoaia | PSD Argeș