Argeș. Bărbat de 42 de ani prins conducând fără permis și sub influenţa alcoolului

de | 10.04.2024 19:24 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza comunei Moșoaia, deși nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost depistat în noaptea de 8 spre 9 aprilie, în jurul orei 01:00, când a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, bărbatul se afla și sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru inconștiența de care a dat dovadă, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar oamenii legii continuă verificările,  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 50 de ani. A murit în timp ce fugea de polițiști

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moşoaia | Poiana Lacului