Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani. A murit într-un salon de tatuaje

de | 13.04.2024 12:36 | Național, Eveniment

Incident tragic, petrecut vineri,12 aprilie, într-un mall din Timișoara. Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul chiar într-un salon de tatuaje, după ce i s-a făcut rău în incinta acestuia.

Potrivit stirileprotv.ro, băiatul își făcea un tatuaj pe gamba piciorului, dar la un moment a început să i se facă rău. Cei prezenți în incinta salonului au intrat în panică și au alertat imediat autoritățile.

La fața locului au ajuns echipaje medicale şi poliţişti. Tânărului i-au fost aplicate imediat manevre de resuscitare, însă, din păcate, medicii nu au mai reușit să îi salveze viața băiatului, fiind declarat decesul.

La dată de la 12.04.2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe rază municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

Ajungi la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

Tânărul a murit la un festival de tatuaje organizat la Iulius Mall

Potrivit Timiș Online, incidentul s-ar fi petrecut la Iulius Town, acolo unde se desfășura un festival de tatuaje, Timișoara International Tattoo Convention.

În urma tragediei, evenimentele programate pentru vineri, în cadrul Convenției Tatuatorilor, au fost amânate pentru sâmbătă.

Dorim să vă anunțăm că evenimentele programate pentru ziua de vineri se amână pe mâine din cauza unui incident neprevazut independent de voința noastră. Publicul este așteptat începând cu sâmbătă 13 aprilie, ora 11. Mulțumim”, au transmis reprezentanții Timisoara International Tattoo Convention.

Nu se cunoaște cauza exactă a decesului, însă polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili de ce a murit tânărul de 23 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto descriptiv istockphoto.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean dispărut din spital. L-ați văzut?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timișoara

Ultimele articole