La sfârșitul lunii iulie se termină lucrările pe DJ 679 D de la Ungheni

de | 11.04.2024 11:05 | Rural, Politic

La sfârșitul lunii iulie vor fi finalizate lucrările pe DJ 679 D de la Ungheni și, în același timp, se lucrează și la podul de pe acest drum, foarte important pentru această zonă. Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, anunță că podul, în lungime de 12 metri, finanțat tot din bugetul Consiliului Județean, are termen de finalizare luna noiembrie a acestui an.

”Această realizare ține și de voința primarului comunei Ungheni, Iulian Miu, care vrea să facă din această comună una de tip european.

În discuțiile pe care le-am avut cu domnul primar înainte de începerea acestui proiect mi-a dat de înțeles că acest pod trebuie să aibă o rezistență foarte mare pentru că pe aici trec utilaje agricole de mare capacitate și de multe ori erau nevoiți oamenii să treacă prin albia râului. De data aceasta asigurăm condiții și pentru dezvoltarea agriculturii, și pentru confortul cetățenilor, pentru că numai așa gândim noi că putem fi aproape de oameni”, a transmis Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

George Marghiolu, candidatul PSD la Cocu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă | Iulian Miu | Ungheni