Și-a făcut Cardul de Credit BRD și a câștigat un Renault Clio E-Tech Hybrid

de | 20.09.2022 19:49 | Știri, Lifestyle, Național

Pe data de 15 septembrie, BRD – Groupe Société Générale a înmânat premiul cel mare din campania „Cu Cardul de Credit BRD poți câștiga premii”, constând într-un Renault Clio E-tech Hybrid, nou-nouț. Fericita câștigătoare este Mariana Dincă Corbu din Pitești, pensionară, care a fost copleșită de emoții atunci când a primit cheile autoturismului. Aceasta ne-a povestit cum a reușit să devină proprietara acestei mașini:

Am mers împreună cu familia la BRD unde ne-au explicat care sunt procedurile și mi-au făcut un card de cumpărături, de care mă folosec în prezent, pe care îl utilizez cu mare, mare plăcere. Această mașină a venit pe neașteptate, nu credeam că vreodată voi avea această șansă în viață. Am permis și o voi conduce, dar cu siguranță o vor testa și ceilalți membri ai familiei.”, ne-a declarat Mariana Dincă Corbu. De asemenea, aceasta a mai menționat că este de foarte mulți ani clienta BRD, timp în care s-au dovedit a fi parteneri de încredere, cu o relație bazată pe amabilitate și profesionalism, acestea fiind motivele pentru care a ales să își achiziționeze cardul de credit tot de la această bancă.

Promoția s-a desfășurat pe parcursul a două luni, din 05 aprilie 2022 până la finalul lunii iunie a acestui an. Clienții au putut participa la promoție prin achiziționarea unui Card de Credit BRD (Standard sau Gold), în perioada campaniei, în calitate de titular.

Premiile s-au acordat în urma tragerii la soți, iar pe lângă autoturismul Renault Clio au mai fost revendicate 200 vouchere Emag, fiecare în valoare de 300 lei.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: BRD | Pitești | Renault

Ultimele articole