anchetaonline.ro

Și-a ucis iubitul, iar apoi a postat imagini sexy pe internet! Courtney Tailor este vedetă pe site-urile pentru adulți

de | 08.04.2022 18:09 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

O tânără de 25 de ani, care a devenit vedetă pe site-urile pentru adulți, și-a înjunghiat mortal iubitul. Este vorba despre Courtney Clenney, cunoscută drept Courtney Tailor, în vâstă de 25 de ani. Femeia a fost reținută, iar ulterior a fost dusă la o clinică de psihiatrie, după ce l-ar fi ucis pe iubitul ei, Christian Obumseli, în vârstă de 27 de ani.

Crima s-ar fi produs într-un complex de apartamente din Miami, Florida. Potrivit autorităților, citate de dailystar.co.uk, cei doi ar fi avut o altercație, iar în cele din urmă, tânăra de 25 de ani ar fi luat un cuțit și l-ar fi înjunghiat pe Christian Obumseli.

Știm că a existat o altercație fizică între ei înainte de a fi înjunghiat”, a spus un purtător de cuvânt al poliției din Miami.

courtney-tailor2

Courtney Tailor a anunțat autoritățile despre tragicul eveniment, iar polițiștii l-au găsit pe iubitul acesteia într-o baltă de sânge. El a fost transportat de urgență la spital, dar a murit din cauza rănilor. Apropiații cuplului au declarat că și în trecut Courtney ar fi fost violentă cu iubitul ei: „Am văzut-o lovindu-l”, a spus un apropiat al acestora.

După ce l-a omorât, a postat imagini sexy cu ea

Potrivit sursei citate, după ce și-a omorât iubitul, Courtney ar fi postat mai multe imagini sexy cu ea pe Instagram, arătând în acest fel că nu este foarte afectată de cele petrecute sau că nu este conștientă de faptele sale.

c-tailor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Courtney Tailor