anchetaonline.ro

Veste bună! Se reabilitează DN 73C Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea

de | 08.04.2022 18:40 | Știri, Administrație, Curtea de Argeș, După subiect

Pas important pentru reabilitarea şi modernizarea DN 73C – Curtea de Argeş şi municipiul Râmnicu Vâlcea! Primele două contracte care prevăd reabilitarea au fost semnate, valoarea acestora fiind de 1,88 milioane de lei (fără TVA) şi, respectiv, 3,68 milioane de lei (fără TVA).

Acest sector de drum (format din două loturi) este cunoscut şi ca Secţiunea 6 Sibiu – Piteşti, deoarece va asigura legătura rutieră directă a municipiilor Curtea de Argeş şi Râmnicu Vâlcea cu Autostrada Sibiu – Piteşti. Primul contract semnat vizează elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1). Al doilea contract are ca obiect elaborarea unui Studiu de Fezabilitate pentru modernizarea DN 73C între Tigveni şi Municipiul Râmnicu Vâlcea (Lot 2)”, a transmis ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Antreprenorul român va avea 11 luni la dispoziție pentru finalizarea contractului pentru Lotul 1 şi 14 luni pentru finalizarea obligaţiilor contractuale pentru Lotul 2.

De asemenea, valoarea contractelor, care sunt finanţate din fonduri europene, este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot.

 

Foto: News.ro

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş | DN73C | Râmnicu Vâlcea
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: