Și tu poți dona o rază de speranță! Sâmbătă are loc spectacolul caritabil „Zâmbetul Crăciunului”

de | 14.12.2023 19:54 | Județean, Lifestyle

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș organizează sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 12:00, la Teatrul Victoriei din Pitești spectacolul caritabil ”Zâmbetul Crăciunului„. Concertul caritabil vine în completarea unei alte campanii caritabile desfășurate în perioada 04-15 decembrie.

Pe scenă vor urca copiii și adolescenții talentați de la Palatul Copiilor Pitești, Musicando con Adina Sima și cei de la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu Pitești. Și pentru că luna decembrie este luna în care magia ne transformă gândurile de fericire în realitate și bucuria se împarte între cei dragi, în cadrul concertului vor urca pe scenă copiii și tinerii speciali din cele două centre ale Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș, cu momente surpriză, pline de emoție. Ca în fiecare an, la spectacol și-a anunțat prezența și Moș Crăciun, care va dărui cadouri tuturor copiilor și tinerilor speciali. Partenerii evenimentului sunt: Palatul Copiilor Pitești, Musicando con Adina Sima, Teatrul Victoriei – Pitești și cei de la Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu Pitești.

Se vor achiziționa birouri, jocuri și materiale educative

Cu fondurile strânse din donațiile făcute în urma spectacolului Asociația va achiziționa șapte birouri, jocuri și materiale educative pentru centrul de copii „Autism Smile „. Cine vrea să redirecționeze cei 3,5% din impozitul pe venit, prin formularul 230, găsesc amănunte aici, iar mai multe amănunte referitoare la cum puteți dona găsiți și aici.

Sursă foto: Asociația Părinților Copiilor cu Autism Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se deschide vineri! Expoziție județeană de păsări, porumbei și iepuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole