Simboluri naziste în parcul Ştrand din Piteşti!

de | 20.06.2022 20:33 | Știri, Administrație, Pitești

Parcul Ștrand din Pitești a devenit o „pânză de pictură” a tinerilor. Desenele de graffiti nu au scopul de a simboliza, din păcate, nici voie bună, nici cultură, dimpotrivă. Pe panourile din incinta parcului putem regăsi mai multe zvastici pictate. Zvastica este un simbol istoric nazist, el fiind interzis prin lege în România!

Probabil că niște copii care nu au avut ocazia să trăiască pe pielea lor nici măcar ororile comunismului, cu atât mai puțin ale nazismului consideră că este funny, amuzant, „interesant” sau mai știu eu cum să picteze niște zvastici”, spune dl Dinu, transmite argesulonline.ro.

Chiar dacă sunt doar niște picturi de graffiti, această faptă este una gravă care poate fi pedepsită prin lege. Dacă persoanele care au făcut gestul vor fi identificate, vor fi pedepsite conform legii.

Se crede că Poliţia din Piteşti va face demersuri în acest sens.

sursa foto: Facebook/Laurenţiu Cătălin Dinu/argesulonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un alt protest pentru prețul carburanților are loc la Podul Viilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole