Simfonia Lalelelor 47, adevărat spectacol de culoare și ritm!

de | 24.04.2024 16:49 | Pitești, Lifestyle

Școlile de dans și de muzică au dăruit pasiune și bucurie, pe scena din Parcul ”Lunca Argeșului”, timp de trei zile, la ediția din acesta an a Simfoniei Lalelelor. A fost un adevărat spectacol de culoare și ritm.

Vineri, 19 aprilie, am avut parte de un spectacol impresionant susținut de școlile de dans piteștene – Latin Street Dance și Total Dance – și de talentații studenți de la Catedra de Muzică a Universității Politehnice București – Centrul Universitar Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Sâmbătă, 20 aprilie, scena a fost animată de copiii pasionați de muzică și de dans de la Centrul Cultural, Palatul Copiilor, Musicando con Adina Sima și de la școlile de dans: ”Straja hojam”, ACS Athletic Sports Dance & Gymnastics, Dance Flow Academy și Total Dance. Duminică, 21 aprilie, scena și platoul în aer liber din Parcul ”Lunca Argeșului” au găzduit ritmuri și stiluri diverse, oferind spectatorilor energia mișcărilor antrenante, prin intermediul show-ului interactiv de zumba susținut de antrenoarea Alexandra Tomulescu, dar și bucuria unui spectacol de folclor autentic, prin costumele, cântecul și jocul tradiționale ale copiilor, tinerilor și artiștilor de la: Palatul Copiilor Pitești, Centrul Cultural Pitești, Comunitatea Elenă din Pitești și Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș. Ziua a fost încununată de spectacolul susținut de orchestra ”Doina Argeșului” alături de invitații săi.

”Mulțumim tuturor celor care au participat și au făcut posibil acest eveniment minunat! Felicitări copiilor și tinerilor talentați, dar și îndrumătorilor care i-au coordonat și ajutat să își dezvolte potențialul – ne-ați dăruit momente extraordinare și suntem mândri de voi!”, a fost mesajul transmis de administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 1.500 de copii și tineri din Pitești au participat la parada din deschiderea Simfoniei Lalelelor 2024!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole