anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu anunță “Fonduri de 15 milioane de lei pentru comuna Bogați!”

de | 29.08.2022 21:16 | Știri, Județean, Politic

Simona Bucura Oprescu a participat la Ziua Comunei Bogați, acolo unde a trăit „momente de mare bucurie și emoție!“ Politicianul a dorit să își împărtășească emoțiile resimțite chiar și pe contul personal de Facebook, acolo unde i-a reîntâlnit pe cei mici care fac parte din Șezătoarea de la Bogați”. De asemenea, Simona Bucura Oprescu nu a uitat de prima dată când i-a cunoscut la Parlament și a decis să o felicite pe coordonatorul lor, doamna Flori Buia.

Am trăit la Ziua Comunei Bogați momente de mare bucurie și emoție!

I-am reîntâlnit pe minunații copii care fac parte din “Șezătoarea de la Bogați” coordonată de doamna Flori Buia, copii care în primăvară au venit la Parlament și ne-au încântat cu măiestria lor. O felicit pe doamna Flori Buia că le inspiră celor mici dragostea pentru tradiții și mă bucur pentru titlul de Cetățean de Onoare al comunei pe care l-a primit!”, scrie politicianul pe Facebook.

 

Simona Bucura Oprescu a precizat de fondul de 15 milioane de lei care este alocat pentru infrastructura rutieră. Ea consideră că cei mici au nevoie de investiții în comuna lor.

La Bogați, pe lângă rădăcini date prin istorie, identitate, tradiție, copiilor li se dau și aripi, prin investițiile făcute aici oferind confort european. Datorită eforturilor primarului Ion Gârleanu, ale Consiliului Local și ale aparatului propriu din Primărie, prin Programul “Anghel Saligny” a fost alocată în acest an suma de 15 milioane de lei pentru infrastructura rutieră! Este încă un proiect de succes pentru comună!

La Bogați se respiră din plin viitor! Un fiu al satului, Mircea Manolache, este unul dintre cei mai apreciați inventatori, cu brevete premiate la saloane internaționale de profil. Felicitări pentru munca sa vizionară și pentru titlul de Cetățean de Onoare al comunei Bogați pe care l-a primit!

Am fost la Bogați cu o echipă puternică din care au făcut parte senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, vicepreședinte CJ Argeș Marius Nicolaescu, subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, primarii Florin Dumitru de la Teiu, Vasile Leau de la Boteni, viceprimarul orașului Mioveni, Ciprian Țurlea, consilieri județeni și locali.”, precizează Simona Bucura Oprescu.

De asemenea, doamna Simona Bucura Oprescu a ținut să îl felicite pe primarul Ion Gârleanu pentru toată munca depusă de care a dat dovadă.  Poate conta pe sprijinul nostru!”, anunță Simona Bucura Oprescu.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tronsonul drumului expres Craiova-Pitești se confruntă cu blocaje! Nu se știe când va fi gata!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ciprian Neculăescu | Ion Gârleanu | Remus Mihalcea | Vasile Leau