Simona Bucura–Oprescu: ”Pentru Argeș, Franța reprezintă un partener”

de | 14.07.2023 21:35 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni, Național, Politic

Astăzi, de Ziua Națională a Franței, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura – Oprescu, a transmis un mesaj de prietenie cetățenilor francezi. Totodată, Simona Bucura – Oprescu a amintit de faptul că pentru Argeș, ”Franța reprezintă un partener din punct de vedere economic și cultural, prezența Renault la Mioveni fiind motorul de dezvoltare al județului nostru”.

”14 iulie 2023 – Ziua Națională a Franței!

Franța, prieten de nădejde al României, este una dintre marile națiuni ale Europei care au pus bazele Uniunii Europene. De-a lungul timpului, Republica Franceză a inspirat democrații din întreaga lume prin valori care s-au transformat într-o deviză cunoscută: Libertate, Egalitate, Fraternitate.

Pentru Argeș, Franța reprezintă un partener din punct de vedere economic și cultural, prezența Renault la Mioveni fiind motorul de dezvoltare al județului nostru.

De asemenea, România este stat-far pentru Organizația Internațională a Francofoniei.

Argeșul, ca de altfel întreaga Românie, rămâne un prieten solidar al poporului francez.

Îi mulțumesc doamnei Laurence Auer, care luna viitoare își încheie mandatul de Ambasador al Republicii Franceze în România, pentru contribuția sa deosebită la dezvoltarea relațiilor bilaterale! Mult succes în viitoarea sa misiune!

La mulți ani, pace și prosperitate cetățenilor francezi!

Vive la France!”, a scris Simona Bucura – Oprescu pe pagina de Facebook.

Lângă acest mesaj, Simona Bucura–Oprescu a pus o poză în care este împreună cu Laurence Auer, Ambasadorul Republicii Franceze în România.

Sursă foto: Facebook Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bogdan-Gruia Ivan, ministrul Cercetării, desemnat interimar la Familie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole