O profesoara de matematică a fost concediată, după ce a lăsat 12 elevi corigenți înainte de Evaluarea Națională

de | 14.07.2023 20:46 | Știri, Eveniment, Național

O profesoară de matematică din Azuga care ar fi lăsat intenționat 12 elevi de clasa a VIII-a corigenți, înainte de Evaluarea Națională, a fost concediată.

Profesoara de matematică era din cadrul Liceului Teoretic Azuga, și a fost concediată în urmă cu o săptămână după ce a primit mai multe acuzații.

Ea ar fi lăsat corijenți 12 elevi din aceeași clasă, înainte de Evaluarea Națională.

Mai mulți părinți au depus, la finalul lunii iunie, o sesizare ce cuprindea o petiție semnată de sute de elevi, printre care și foști elevi, în care o acuză pe o profesoară de matematică de faptul că i-a lăsat corigenți intenționat, deși au avut note bune la începutul anului școlar”, relatează Digi24.

În data de 7 iulie, consiliul de administrație al școlii a luat hotărârea de a sancționa profesoara cu desfacerea contractului de muncă, conform Legii educației în vigoare, articolul 280, alineatul 2, punctul f), care prevede „desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă”.

Sursă foto: hotnews.ro

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie dintr-un centru pentru persoane cu dizabilităţi îl acuză pe un alt beneficiar de viol!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: