Simona Bucura Oprescu: „Ziua comunei Boțești, o sărbătoare aparte!”

de | 29.08.2022 14:37 | Știri, Județean, Politic

Deputatul Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la Boțești la Ziua Comunei. Alături de domnia sa au mai fost prezenți și senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, primarii Nicolae Velcea de la Ștefănești, Vasile Leau de la Boteni și Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara dar și consilieri județeni și locali.

 

Simona Bucura

 

Echipa PSD Argeș a fost primită cu căldură în Boțești la Ziua Comunei!

 

Ne-a făcut plăcere să mergem la Boțești în echipă, împreună cu senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, primarii Nicolae Velcea de la Ștefănești, Vasile Leau de la Boteni și Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, precum și consilieri județeni și locali.

 

Ne-am prins în hora de la Boțești, am admirat portul tinerilor care duc tradițiile mai departe, am ascultat cântece autentice și ne-am bucurat de o expoziție de țesături tradiționale din colecția personală a lui Ion Pelearcă, fiu al satului, pusă în valoare la Căminul Cultural.

 

Îl felicităm pe inimosul primar Mihai Nicolae Bundă și le mulțumim gospodarilor din Boțești!

 

Comunitatea din Boțești are tot sprijinul nostru!” a transmis Simona Bucura Oprescu.

Simona Bucura

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: